Beni

Lilypie Fourth Birthday tickers

2010. június 1., kedd

Eső, eső hajajajj



Nakérem, az úgy van, hogy a gyereknek igényei vannak. Én nem tudom honnan jönnek...vannak.
Alapvető igény az anyán lógás, hajtépés/szőrtépés esetleg ezek mindenféle kombinációja, orrbanyúlkálás (egyesek szerint a takonyevés is, de én ettől mereven elzárkózom).
Fifikás anya tudja, hogy a legalapvető alapvető igény egyike a szabad levegőn való tevékenykedés. Ígyhát eshet hó, jöhet szél, tűzhet nap, az időjárás viszontagságaitól megedzve minden áldott nap ki kell menni. És ki is megyünk, hol Michlein emberként (megj: ez nem gyerekmunka, hanem aktív játék) :D
hol pedig arab sejkként.
Közlekedünk is, minden nap, mert a hűtő nem telik magától, meg amúgy is nálunk ez a program meg a kikapcsolódás:D (jah, a kultúra is :D)
Télen hóban-fagyban hátibabaként (erről majd később), máskor meg bicóval (a gyerekülés az egyik legnagyobb találmány az emberiség történetében)
Egyetlen egy dologgal nem tud még a fifikás anya sem mit kezdeni, a folyamatos esőzéssel. Mertugye tudvalevő, hogy egy kétéves az első tócsa mellé letérdel/lefekszik, belemártja a kezét és megcsodálja a sárosvíz csurgását a gravitáció erejét, a hangya fuldoklását és még ki tudja mit. Ez így jó is, ebből tanul(na) a gyerek, nade 10 fokban????
Naneee...így marad a benti játék, rohangálás, nyűgösség, anya leamortizálása (ez már nagyon jól megy) és A part alatt negyvenszeri meghallgatása, kommentálása (a begombázott macskák:D:D:D).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése