Beni

Lilypie Fourth Birthday tickers

2010. június 10., csütörtök

tesztoszteron

Előljáróban elmondanám, hogy elég sok évig tanultam biológiát. Anatómiából még szigorlatoztam is. Tehát amit itt leírok az mind a valóság, csak néhány részlet kicsorbult az idő vasfogán. (deugyeezszépvolt?)
Mertkérem az úgy van, hogy az élőlények szaporodnak. Ki így, ki úgy. Az emberek meg amúgy. Az utód neme már a fogantatás pillanatában eldől (mondják ezt azok, akik nem tanultak anatómiát). De én nem! Mert az igaz, hogy a fogantatáskor megvan, hogy XX-el (ez a későbbi keresztszemes technika elsajátítását segíti) vagy XY-al (koordináta rendszer, kétismeretlenes egyenlet, naná, hogy az) indulunk, DE az első pár napban mindkét egyed ugyanúgy fejlődik, ugyanazok a tulajdonságaik, a méretük a génállományuk (kivéve ugye azt az 1-et).
Ami igazán dönt arról, hogy mivé leszünk az a TESZTOSZTERON, azt meg kitudja hogy honnan, miből, miként, de valószínűsíthetően az az árva Y rántja elő (a farzsebéből?), bebombázza szerencsétlen (?) zigótába, azt nesze neked dinnye a hónod alá, térkép az agyban, tolatás középső tükörből...
Ez rögtön megválaszolja azt a bugyuta és egyszerű kérdést, amin a tudósok évtizedek óta vitáznak, hogy minek a férfiaknak mellbimbó. Hát kérem azért mer' későn eszmélnek...

4 megjegyzés:

  1. Azt hiszem ez a tudományos magyarázat érdemel egy biológiai Nobel-díjat. Ilyen egyszerűen, remekül érthetően egyetlen tudós sem publikált a férfiak mellbimbójának miértjéről.
    Ez igazán szép volt. :) Gratulálok.

    VálaszTörlés
  2. köszi szépen. majd a szőrökről készült tanulmányomat is publikálom:)

    VálaszTörlés
  3. MEg írhatnál mondjuk a tetükről is. Bármilyen formában:D

    VálaszTörlés
  4. na azokról pl. feltétlen fogok:)

    VálaszTörlés