Beni

Lilypie Fourth Birthday tickers

2010. június 30., szerda

13+1 félreérthetetlen és megmásíthatatlan jel annak észlelésére, hogy GYES-en vagy


1. Szád földön túli mosolyra húzódik, izmaid megfeszülnek, testedben pillanatok alatt szétáramlik az adrenalin a lábadat alig tudod megfékezni az örömtánclejtés kéjes mozdulataitól amikor észreveszed, hogy a boltban éppen akciós a parizer.

2. Mókásnak találod (más gyerekén) az "Anya szeme fénye" etc. feliratú bodyt.

3. Jelen vagy a házban tartandó közgyűléseken és tudod mi az aktuális téma, azokhoz néha hozzá is szólsz.

4. Szilveszterkor, Húsvétkor, születésnapokkor iszol egy extra tejserkentőt és a következő pillanatban már a szádban érzed a gyerekpezsgőt, felismerve annak évjáratát és márkáját.

5. Tisztában vagy a játszótéren megforduló összes gyermek nevével, korával, apja/anyja személyi számával valamint utolsó székelési idejével.

6. Ismered a gyermekruha számozási rendjét, ránézésre tudod az előtted elsétáló gyermek ruhaméretét, a sajátodéval azonban nem vagy tisztában.

7. Fejben éppen a pörgőrúgásokat futtatod, a nyálad csorog, szemed vérben forog, kezeid-lábaid ökölbe húzva, testben és lélekben is a harcra készülsz... egy 8 éves forma gyerekkel, aki szembe dobta a kicsinyedet homokkal.

8. Naponta belépsz az iwiw-re, ott kommentelsz és képaláírásokat hagysz.

9. Előbb jut eszedbe a "Hej Vargáné káposztát főz" c. gyerekdal szövege, mint a kedvenc költőd legszebb verse.

10. A férjeddel hétvégenként szórakozásképpen kikérdezitek egymást a gyerekkönyvekből. Versenyt hirdettek, hogy ki tudja, hamarabb megmondani, Helga mit kapott az arab barátjától születésnapjára...(Böngésző sorozat forever!!!:D)

11. Annyira szeretnél már buliba menni, hogy melegítésképpen itthon a gyerekkel gyakorolsz, így a gyermek maximálisan otthon van a punkmetál műfajban is...Önmagadat egyik kezedben sörrel másikban borral a középsőben cigarettával képzeled el, holott legjobb tudomásod szerint nem iszol és dohányzol.

12. Ismerőseid 99,9 %-a kisgyermekes anyuka, akivel simán tudsz órákig beszélgetni az ételfoltok eltávolításáról, a szülésedről, a cukkinifőzelékről és a pelenkaárakról.

13. Hálás vagy minden hozzád intézett emberi szóért, igyekszel nem a Csigabigagyereki kezdetű dallal válaszolni a neked feltett kérdésekre. Mindenről szívesen beszélgetnél...ha tudnád miről van szó...így inkább magadban felidézed az ujjgumizás szabályait és az átvételi módokat.

13+1 Blogot kezdesz írni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése