Beni

Lilypie Fourth Birthday tickers

2010. november 9., kedd

Más


Érdekes az élet. Beninek két műtétje volt (és remélem nem is lesz több), és ahelyett, hogy "tudnám mi van" tök új minden.
Az első műtétnél előtte készültem ki, de nagyon...Rettegtem, a vérvételtől, az altatás előtti koplaltatástól, az altatástól, a műtéttől, a gipsztől. Mindentől. Ahogy megvolt a műtét fokozatosan enyhült ez. Fellélegeztem.
Jelen esetben meg a műtét utáni állapotok készítenek ki. Egész pontosan rettegek attól, hogy milyen lesz a lába. Műtét után kezdett erősödni és még hónapokra van a tetőpontja.
Olyan ez mint mikor új párod lesz. Azt gondolod, hogy az előző is férfi, ez is az, csak tudod már mi a tényállás, és aztán szépen lassanként rájössz, hogy nem tudsz semmit. Teljesen új helyzetek elé kerülsz, vadonatúj mondatok, vadiúj reakciók. Mintha semmit nem ért volna az a mittomén' hány év, amíg nem vele voltál.
Csak az alapok maradnak meg, a színtiszta leháncsolt esszencia. Az a pár érzet és gondolat, amelyek az egész életedet körbeszövik. Ezekre éri meg odafigyelni. Minden téren.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése